Útkövetés

Címlap Beiratkozás 2020-21

Statisztika

Tartalom találatai : 123373

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Beiratkozás 2020-21

 

 

 

Tájékoztató a  2020/21-es tanév beiratkozási rendjéről

2020 szeptemberétől, iskolánk ismét szeretettel várja a művészetek iránt fogékony, zenélni, táncolni és rajzolni vágyó gyermekek jelentkezését,

6-tól 18 éves korig!

A tanulói jogviszonyt minden évben meg kell újítani, ezért az új beiratkozók mellett a régi növendékeinknek is be kell iratkozniuk!

Határidő: 2020. június 15. hétfő

Választható hangszerek és tantárgyak:

 

Hegedű, népi hegedű, gordonka, klasszikus gitár, zongora, fuvola, furulya, klarinét,

 

szaxofon, fagott, trombita, vadászkürt, tenorkürt, baritonkürt, harsona, tuba, ütőhangszerek, szolfézs előképző, néptánc, festészet és grafika.

 

A beiratkozás ebben a tanévben, a járványügyi helyzetre való tekintettel online módon valósul meg, melynek részleteit az alábbiakban olvashatják:

 

A jelentkezésnek két lehetőségét ajánljuk fel, melyből csak az egyiket kell választani:

1; A jelentkezési lap ikonra kattintva a hivatalos pdf nyomtatványt először le kell tölteni, majd az adatokat elektronikusan megadva, a végén a tanuló nevére mentve, csatolmányként kérjük visszaküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. A dokumentum a tanuló és szülő, vagy gondviselő aláírásával válik hivatalossá, melyet szeptember első hetében kell pótolni!

2; A jelentkezési űrlap ikonra kattintva megnyílik egy online felület. A kötelező mezők és a nyilatkozat megadása után a ’KÜLDÉS’ gombra kattintva tudnak gyermekük számára tanulói jogviszonyt létesíteni.

Ebben az esetben is szeptember elején válik hivatalossá gyermekük beiratkozása, miután kitöltötték és aláírták az iskola jelentkezési lapját!

 

Minden leendő és régi növendéket várunk szeretettel!

CSIMI Tantestülete

 

    VAGY