Útkövetés

Címlap TÁMOP - 3.1.4.C - 14.

Statisztika

Tartalom találatai : 156358

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi

TÁMOP Egészségnap

 

2015. június 11-12-én egészségnapokkal segítettük tanulóink egészségtudatos magatartásának kialakítását. Ezeken a vidám, zenés, sportos délutánokon az élőzenés torna után megismerkedhettünk az egészséges táplálkozás alapjaival és meg is kóstolhattuk a finom salátákat. Ezenkívül  ingyenes egészségügyi szűrésekkel, virágültetéssel, kerékpártúrával és egyéb sportlehetőségekkel ösztönöztük a diákokat és szülőket az egészséges életmódra.

 

*********************************************************************

 

 

A TÁMOP-os pályázatunknak köszönhetően 2015. júliusában nyolc napra Ökotáborba utazhattak Balatongyörökre furulyásaink és vonósaink, akik ismét ezernyi élménnyel gazdagodva tértek haza. Köszönjük a szervezőknek és a kísérőtanároknak: Sándorné Kovács Enikőnek, Kóródiné Bojtor Anikónak, Gál Andrásnak és Smidróczki Zsoltnak.

 

KÉPEK     VIDEÓ

 

 ***********************************************************************


Csimpolyás néptáncosaink Nádasné Szabolcsi Ildikó tanárnő vezetésével a pályázati előírásnak megfelelően tanórán kívüli mozgásos tevékenységekkel kötötték össze  táncos programjaikat a Balaton parti ifjúsági táborban Pálkövén.

 

KÉPEK

 

************************************************************

 

 

A pályázati támogatásból augusztusban a Tádé együttes néptáncosai is egy felejthetetlen hetet tölthettek együtt a Farkasszigetben, a Tury Elemér Ökotáborban Koloszár Erzsébet és Golenya Gréta vezetésével.

 


 

     KÉPEK

 

 **************************************************************************************

 

A 2015. évi TÁMOP-os táboraink sorát augusztus 10 és 17 között a fúvószenekar és utánpótlás zenekarának magyarhertelendi tábora zárta. A színes programokkal eltöltött hét igazi közösséget teremtett, a tartalmas szórakozás mellett remek kikapcsolódást nyújtott valamennyi résztvevőnek. Köszönet a kísérőtanároknak, akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg:

Szálkai Jánosnak, Gál Andrásnak, Sándorné Kovács Enikőnek és Smidróczki Zsoltnak.

 

KÉPEK

VIDEO

 

*************************************************************************

Pedagógusaink ( 15 fő ) agresszió-, és konfliktuskezelés témában 30 órás szervezett képzésen gyakorlati tevékenységeken keresztül ismerték meg a konfliktuskezelés néhány lehetséges és hatékony típusát és technikáját.

 

     KÉPEK

 

****************************************

 

 

*********************************

2015. október 6-8-án 30 órás továbbképzés keretében Dr Pásztor Zsuzsa a Zenei Munkaképesség-Gondozás kidolgozójának professzora személyesen  ismertette meg pedagógusainkat a Kovács-módszer alapjaival. A tanfolyam során a következő pedagógiai feladatokhoz kaptunk alapfokú felkészítést:

o A helyes munkamódszer megtanítása a növendékeknek a foglalkozási ártalmak megelőzése érdekében.

o A zeneórák és az otthoni gyakorlás hatékonyságának javítása az elfáradást enyhítő rövid mozgásprogramokkal.

o Vizsgára, versenyre, egyéb szereplésre való felkészítés fizikális tennivalói.

o Hangszerjátékot előkészítő mozgás alkalmazása a zeneórák keretében.

 

KÉPEK

 

******************************

 

2015. augusztus 18 és október 17 között 2x60 órás tanórán kívüli  foglalkozáson 30 tanuló 2 pedagógus vezetésével ismerhette meg a digitális tartalmak, taneszközök oktatási gyakorlatban való használatát.

 

  KÉPEK