Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 62898

Ki olvas minket

Oldalainkat 65 vendég böngészi

Hírek
Fúvószenekar 2017 nyár

Létavértes Város Önkormányzata és az Irinyi János Általános Iskola meghívására iskolánk fúvószenekara 2017. június 24-én Létavértesen a Múzeumok éjszakáján teremtettek fesztiválhangulatot. Vezényelt Szálkai János, közreműködött Smidróczki Zsolt.

 

 

KÉPEK

 

 

A CSIMI- MELLOFON Egyesített zenekar Szálkai János vezetésével 2017. július 1-én a Nádudvaron megrendezésre kerülő  Országos Mazsorett Versenyen nagy sikerrel szerepelt a Nádudvari Mazsorettekkel a felvonuláson és a koncerten is.

 

  

 

* * * * *

                                                                                                                                                                      

A Csenki Imre Alapfokú Művészeti Iskola                                    

és a Mellofon Összevont Fúvószenekar

Szálkai János vezetésével 2017 július 22-én

a városi Kakasfőző Fesztiválon szerepelt

nagy sikerű műsorral, melyben operett-egyveleggel

közreműködött Lakatos Éva.

Papp Lajos  főszakácsunknak köszönhetően

a koncert után isteni kakaspörkölt várta a fellépőket,

melyet jóízűen el is fogyasztottak.

Ezúton is köszönjük, a szereplőknek pedig gratulálunk!!  

 

VIDEÓ                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. július 29-én zenekarunk a kisújszállási Mellofon Fúvós Együttessel és a nádudvari Mazsorettekkel együtt Sáp község 800 éves jubileumi ünnepségén szerepelt nagy sikerrel Szálkai János vezetésével.

 

 

 

 
Napközis Erzsébet-tábor Kamarazenével

2017. július 3-tól 7-ig ütőseink Erzsébet-tábor keretében hódolhattak a kamarazenélés örömeinek Szabóné Bojtor Éva és Gyugos Tamás vezetésével. A társas zenélés mellett tartalmas programok tették felejthetetlenné ezt a hetet: játékos, ügyességi és sportvetélkedők, kirándulás a Hortobágyra, kézműveskedés, szekerezés a pusztában, strandolás stb. 

 

  KÉPEK

 
Ladányi Nyár 2017

2017. július 1-én délután a Városi Könyvtár névadó ünnepségét színesítették műsorukkal Bódiss Miklós tanár úr és növendékei. Azt követően este került sor a Ladányi Nyár nyitórendezvényére a szabadtéri színpadon, ahol nagy sikerrel szerepeltek a TÁDÉ együttes táncosai Koloszár Erzsébet vezetésével, valamint ütőseink Szabóné Bojtor Éva vezetésével és Gyugos Tamás közreműködésével. A Tomka fiúk színvonalas trombita-triója szintén méltóképpen képviselte iskolánkat ezen a városi rendezvényen (tanáruk: Smidróczki Zsolt).

 

 

 

 

 
Csenki-díj

 

Kimagasló oktató-nevelő tevékenysége elismeréseként Csenki Imre Néptanítói díjat kapott SZÁLKAI JÁNOS, iskolánk rézfúvós tanára.                                                                           

 

 

 

A Győrfi Lajos szobrászművész által készített kisplasztikát ünnepélyes keretek között Dombi Imréné polgármester asszony adta át június 2-án a Dorogi Márton Városi Művelődési Központban. Kovács Krisztina, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnökének köszöntője után Kiss Zsigmond ismertette Szálkai János életútját. 

A díjátadást követően iskolánk ünnepi műsorral köszöntötte kiváló tanárát. Intézményünk diákjai, tanárai és fúvószenekara mellett fellépett a rendezvényen jeles volt növendékünk, Oláh Beáta, aki  mesteri kürtmuzsikával köszöntötte szeretett tanárát.

A tantestület nevében szívből gratulálunk!

 

 

KÉPEK

 

 

 

 
Beiratkozás

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 13