Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 77814

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Hírek
Tanévkezdés 2018/19

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

   Örömmel értesítünk mindenki, hogy elkezdődött a 2018/19-es tanév.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatást nyújtani az évkezdéssel kapcsolatos teendőkről és határidőkről:

1; Minden érdeklődőt szeretettel várunk a jövő hét folyamán, hétfőtől péntekig minden nap 14.00 és 18.00 óra között a zeneiskolai pótbeiratkozáson.

2; Az órabeosztások ugyanebben az időszakban történnek, ezért kérjük, mindenki vegye fel a kapcsolatot a főtárgytanárával.

3; A 2018/19-es tanévre megállapított térítési díjak befizetési határideje 2018. szeptember 30.

A díjbefizetési mentességhez, valamint kedvezmény elbírálásához kérelmet kell benyújtani az iskola irodájába szeptember 20-ig, mely kérhető a szaktanároktól, illetve letölthető az alábbi linkeken:

Díjkedvezmény iránti kérelem

Díjmentesség iránti kérelem

 

Mindenkinek jó tanévkezdést kívánunk!

CSIMI Tantestülete

 

 
Erzsébet-tábor kamarazenével

2018. július 2-6-ig iskolánk vonósai és ütősei kamarazenei táborban vehettek részt az Erzsébet-program segítségével.  Az öt nap alatt a zenélésen kívül a gyerekek részt vehettek egy középkori hagyományörző bemutatón, kézműves-foglalkozáson, strandoltak, társas- és csapatjátékokat játszottak. A debreceni kirándulás alatt pedig felejthetetlen élményeket szereztek az Agóra Tudományos Élményparkban és a Kerekerdő Élményparkban. Pénteken délután hangulatos koncerttel és szalonnasütéssel zárult a tábor. Köszönet és gratuláció a tábor minden résztvevőjének, legfőképpen a vezetőknek és segítőknek: Szabóné Bojtor Évának, Hajdu-Krémer Nóra Lilinek, Bódiss Miklósnak, Kóródiné Bojtor Anikónak és Daróczi Beátának.

 

 

KÉPEK

VIDEÓ a zárókoncertről

Még több kép a Facebook-on

 

 

 
Fúvószenekari Találkozó Kisújszállás 2018

2018.június 30-án rendezték meg Kisújszálláson a IV. Regionális Fúvószenekari Találkozót, melyen fellépett iskolánk fúvószenekara is a kisújszállási Mellofon Fúvósegyüttessel Szálkai János vezényletével. Közreműködött Lakatos Éva és Kóti Csilla. A találkozó zárásaként három zenekar mintegy 140 zenésze fújta együtt a történelmi magyar indulókat a közönség nagy örömére.

 

 

Képek

 

VIDEÓ

 
Sárrétudvari - Falunap

2018. június 23-án fúvószenekarunk Szálkai János vezetésével Sárrétudvariban a falunap műsorát színesítette. Közreműködtek: Lakatos Éva és Kóti Csilla

 

 

Képek és videó

 
Beiratkozás

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 19