Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 128876

Ki olvas minket

Oldalainkat 27 vendég böngészi

Hírek
Regionális klarinét-szaxofon verseny

2019.04.17-én rendezte meg II. Regionális Klarinét-Szaxofon versenyt a dédestapolcsányi Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskola. Intézményünket Németh Csenge Hanna és Papp Bálint képviselte. Gratulálunk a résztvevőknek a szép teljesítményhez. Zongorán közreműködött Hodozsó Norbert, felkészítő tanár Gál András volt.

 

 
Fafúvós szakmai nap

A Diószegi Kis István Református Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fuvola-klarinét-szaxofon szakmai napot rendezett 2019.04.15-én Berettyóújfaluban. Iskolánkat Németh Csenge Hanna, Kiss Katalin és Papp Bálint képviselte. Délelőtt kamara próbán és kurzuson vettek részt a tanulók, majd hangszer karbantartási tanácsokat hallgattak meg Varga Endrétől. Ebéd után a szakmai napon résztvevő tanulók adtak koncertet, melyet egy nagy együtt muzsikálás fejezett be. Köszönet Majosiné Nagy Renátának, aki ezt a rendezvényt összefogta és Hodozsó Norbertnek, aki zongora kíséretével emelte a produkciók színvonalát. A felkészítő tanár Gál András volt.

 

 
Dobkaraoke 2019

  Ebben a tanévben 2019. április 13-án került megrendezésre iskolánkban az immár hagyományos Dobkaraoke, melyen ütőseink kedvenc zenéikre dobolhattak.

KÉPEK

 

 
Fúvószenekari Találkozó 2019

 
Kezdők hangversenye 2019

KÉPEK

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 25