Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 84946

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Hírek
Vonósverseny 2018

 A Csenki Imre Alapfokú Művészeti Iskolában 2018. december 01-én került megrendezésre a vonósok „házi” versenye. A hegedűs és gordonkás növendékek 5 korcsoportban mérték össze a tudásukat az előképzőstől a továbbképzősig, minden korosztály képviseltette magát. Így összesen 26 tanuló készült és indult a minősítésért. A résztvevő gyerekek és tanáraik nagyon sok energiát fordítottak a felkészülésre egyéb teendőik mellett.
A rendezvényt egy színvonalas előadással iskolánk Vonósegyüttese zárta.
A zsűri tagjai: Rásó Mihályné, Kovácsné Csuzda Judit, Ferenczikné Szabó Orsolya
Felkészítő tanárok: Hajdu-Krémer Nóra Lili, Törösné Szabó Judit, Kóródiné Bojtor Anikó - hegedű, Bódiss Miklós – gordonka,
Zongorán közreműködött Hodozsó Norbert és Lakatos Anikó
Mindenkinek szívből gratulálunk!

 

KÉPEK
  Versenyeredmények
 

 

 

 
Abonyi Vonós Fesztivál 2018

2018. november 22-én rendezték meg Abonyban, az V. Országos Bihari János Hegedű-, Gordonka-, és Vonós Kamarazenei Fesztivált. Vonósegyüttesünk a III. korcsoportban képviselte iskolánkat.
A neves szakemberekből álló zsűri a dicsérő szavak mellett ARANY MINŐSÍTÉSSEL jutalmazta a csoport teljesítményét az erős mezőnyben.
Az együttes tagjai: Máté Attila Bence, Baranyai Attila, Varga Laura Kata, Darai Erika, Kóti Csilla, Kóródi Kinga Noémi, Katona Kitti Zoé hegedűs növendékeink, Horváth Norman zongorista tanulónk, valamint Hajdu-Krémer Nóra Lili - hegedűtanár
Felkészítő tanár: Kóródiné Bojtor Anikó
A felkészítésben közreműködő tanárok: Lakatos Anikó, Törösné Szabó Judit
Gratulálunk a szép eredményhez!

 

 

 
Rezesverseny 2018

Iskolánk 2018. november 27-én rendezte meg a rézfúvósok iskolai versenyét. A négy korcsoportban összesen 20 tanuló mérette meg magát, akik arany, ezüst és bronz minősítéseket kaptak a zsűritől.
A zsűri tagjai: Kovácsné Csuzda Judit, Ferenczikné Szabó Orsolya és Mihály Zsolt
Felkészítő tanárok: Szálkai János, Szilágyi-Kondor Zsuzsa és Smidróczki Zsolt
Zongorán közreműködött Hodozsó Norbert és Barát-László Bernadett
Köszönet a színvonalas műsorvezetésért Szilágyi-Kondor Zsuzsa tanárnőnek és szívből jövő elismerésünk minden résztvevőnek és felkészítő tanárnak!
Versenyeredmények

KÉPEK

 

 
Nemzeti Ünnep

2018. október 19-én az 1956-os forradalom alkalmából rendezett megemlékezésen térzenével köszöntötte a megjelenteket iskolánk fúvószenekara Szálkai János vezényletével.(Közreműködött: Szabóné Bojtor Éva és Smidróczki Zsolt.) A rendezvényen programját a zenekar mellett Ferenczikné Szabó Orsolya és Bánsághy Kálmán színvonalas előadása is színesítette.

 

 
Zenei Világnap 2018

KÉPEK

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 21