Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 92601

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Hírek
Kezdők hangversenye 2019

KÉPEK

 
Nemzeti Ünnep 2019

A hagyományokhoz híven idén is iskolánk fúvószenekarának játéka fogadta március 14-én délután az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésre érkezőket. Szálkai János vezényletével valamint Smidróczki Zsolt és Szabóné Bojtor Éva közreműködésével a magyar történelmi indulók mellett felcsendült  Nemzeti Himnuszunk és a Szózat, valamint az ünneplők fúvószenekarunk kíséretével helyezték el a megemlékezés koszorúit.

 
21.Farshang

,

Köszönetnyilvánítás
A Csenki Imre Alapfokú Művészeti Iskolai vezetősége és a CSIMI - Művészeti Nevelésért Alapítvány nevében szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak 21. FARSHANGI jótékonysági rendezvényünk sikeréhez.
Köszönjük a jelmezek és díszletek elkészítését, a sok-sok tombola ajándékot, a szállításban, pakolásban való önzetlen segítséget, a finom sütiket, üdítőket. Nagyon hálásak vagyunk a biztatásért és a sok-sok tapsért. Bízunk abban, hogy idén is maradandó élményeket sikerült szerezni mind a szereplő gyerekeknek, mind a nézőknek.
Segítőink,támogatóink:
Arnóth Sándorné, Baranyainé Maros Tímea, Bóné István, Csomósné Rácz Erika, Dajka Imre, Dr. Tőkés Levente Szabolcs,Farkas László, Farkasné Vígh Erika, Hegedűs László, Hetedhét Ház, Karászi Judit, Kiss László, Kiss Zsigmond, Kóródi Sándor, Kóti László, Kündeánné Nagy Piroska, Nádházi Albert, Molnár János, Nádudvari Népi Kézműves Szakiskola, Parti Papír Kereskedés, Pete Marianna, Püspökladányi Gyógyfürdő, Sárkányné Magyar Ildikó, Smidróczki Ágnes, Szabó Imre, Szabóné Lakatos Judit, Szekrényesiné Fekete Tünde, Szilágyi Béla e.v.,
Vajna Gyula, Vargáné Szabó Gyöngyi, Vona Erzsébet

Sok szeretettel gratulálunk a műsor minden résztvevőjének, tanároknak és tanítványaiknak!

VIDEÓ

Cikk a Ladányi Hírekben


Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak a kedves támogatóknak is a segítségét,

akik 2018-ban adójuk 1 % -át alapítványunk számára ajánlották fel. 
Kérjük, 2019-ben is gondoljanak ránk!
CSIMI - Művészeti Nevelésért Alapítvány adószáma: 18544392-1-09

 
Zongora Szakmai Nap

Zeneiskolánk zongora tanszakának növendékei részt vettek Debrecenben a Regionális Zongora Szakmai Napon 2019.03.05-én.  Az interaktív zongoraórát Taraszova Marianna, a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium zongoratanára tartotta. Iskolánk növendéke, Gál Stefánia aktív résztvevője volt a kurzusnak. Tanára: Barát-László Bernadett Erika

 

 
ZeneVarázslat

2019. március 3-án immár negyedik alkalommal adott otthont Egerben az Eszterházy Károly Egyetem a Várnagy Andrea zongoraművész kezdeményezésére létrejött "ZeneVarázslat "Négykezes Zongoraverseny és Kurzus határok nélkül elnevezésű programnak. Szívből gratulálunk iskolánk tanulóinak és tanáruknak, Barát-László Bernadettnek, akik a következő eredményeket érték el a megmérettetésen:

SZABÓ HANNA ZOÉ és BARÁT-LÁSZLÓ BERNADETT ERIKA  - ARANY fokozat  / diák-tanár korcsoport/

SZILÁGYI NIMRÓD BENEDEK és BARÁT-LÁSZLÓ BERNADETT ERIKA - EZÜST fokozat  / diák-tanár korcsoport/

KERÉKGYÁRTÓ LEA és SZABÓ ANNA - BRONZ fokozat / I. korcsoport /

TŐKE ZSÓFIA REGINA és FARKAS KINCSŐ - BRONZ fokozat / II. korcsoport /

 

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 23