Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 123358

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Hírek
Búcsúkoncert

Video

 
Zongoraverseny 2019

 

Iskolánkban 2019. május 14-én háziversenyt rendeztünk zongora szakos növendékeink részére. A színvonalas megmérettetésben 24 tanuló vett részt. Köszönet és gratuláció minden résztvevőnek, a zsűrinek – Pintér Éva, Kovácsné Csuzda Judit és Ferenczikné Szabó Orsolya tanárnőknek-, valamint a felkészítő tanároknak – Lakatos Anikónak, Barát-László Bernadettnek, Magyariné Veres Anitának és Hodozsó Norbertnek.

KÉPEK

Versenyeredmények

 

 
Megyei Népdaléneklési verseny

 2019. május 9-én rendezte meg első megyei népdaléneklési versenyét a Hajdúböszörményi Bartók Béla Zeneiskola.
A rendezvény a Nemzeti Tehetségprogram „Gyökereinkből jövőnket” című, NTP-MŰV-18-0142 azonosítójú pályázatának a programja volt. A versenyre a megye 17 intézményéből mintegy 150 gyermek érkezett.
A háromtagú zsűri elnöke Maczkó Mária, Prima Primissima díjas, Magyar Érdemrend lovagkereszttel rendelkező népdalénekes volt, tagjai Kerekes-Polgár Lilla népdalénekes, valamint Süvöltős-Szabó Hajnalka, a Bartók Béla Zenei AMI, valamint a Debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola szolfézs, magánének tanára voltak.
A versenyen a gyermekek elsőként egyéni, majd csoportos kategóriában versenyeztek 4 korosztályban.
Iskolánk növendékei szép eredménnyel térhettek haza:
Feke Dorottya -  Ezüst
Szabó Hanna Zoé  - Arany
Smidróczki Nóra  - Arany
Kispacsirták énekegyüttes - Kiemelt Arany
Szilágyi Nimród Benedek  - Különdíj

Felkészítő tanárok: Szilágyi-Kondor Zsuzsa és Golenya Gréta.

 

KÉPEK

VIDEO

 

 

 
Házi népdaléneklési verseny

2019. május 6-án nagy sikerű Házi népdaléneklési versenyt rendeztünk az iskolában. Köszönjük a mindig nehéz helyzetben lévő zsűrinek - Kóródiné Bojtor Anikónak, Ferenczikné Szabó Orsolyának és Smidróczki Zsoltnak -  a munkáját. Gratulálunk minden résztvevőnek és a felkészítő tanároknak!

KÉPEK

 
IV. Fúvószenekari Találkozó 2019

2019. április 27-én tartottuk a IV. Püspökladányi Regionális Fúvószenekari Találkozót a városi Gellér Sándor Sportcentrumban. A rendezvény fő támogatói voltak: Berettyóújfalui Tankerületi Központ Püspökladány Város Önkormányzata Kiemelt támogatásukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez a nagyszabású rendezvény zökkenőmentesen, magas szakmai színvonalon valósulhatott meg. A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szervezésében „Katonai Toborzópont” felállítására került sor, valamint a látogatók részére fegyverbemutatót tartottak. A rendezvény résztvevői a következők voltak: - Szentes Város Ifjúsági Fúvószenekar - Berettyóújfalui Ifjúsági Fúvószenekar - Debrecen Helyőrségi Fúvószenekar - Egyesített CSIMI – Mellofon Fúvószenekar (Püspökladány, Kisújszállás) Ez a fórum kiváló lehetőséget nyújt egymás munkájának megismerésére, közösségépítésre, a társas kapcsolatok fejlesztésére. A zenekarok repertoárjában a komolyzene és indulók mellett könnyűzenei művek, ismert filmzenék is szerepeltek a közönség nagy örömére. A találkozó leglátványosabb programja a Helyőrségi Zenekar szakalaki bemutatója, az úgynevezett „Gyep-show”, mellyel a katonazenészek lendületes ritmusokkal és életteli koreográfiával varázsolták el a közönséget. A fináléban mind a 4 zenekar egyszerre játszotta a közismert történelmi indulókat, mely szintén kirobbanó sikert aratott.

 


KÉPEK

VIDEÓ

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 25