Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 62881

Ki olvas minket

Oldalainkat 43 vendég böngészi

Hírek
Flashmob

Aki április 17-én vasárnap 10 órakor kint járt a piacon egy vidám, zenés flashmob (villámcsődület) közepébe csöppenhetett bele. Művészeti iskolánk fúvószenekara Szálkai János vezetésével népszerű operett slágerekkel lepte meg a ladányi közönséget. A közös éneklés semmi máshoz nem fogható, fantasztikus élményében lehetett része mindenkinek, aki dalra fakadt az ismerős melódiák hallatán.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult az esemény sikerességéhez: a szép időnek, a piac közönségének, iskolánk növendékeinek és szüleinek, tantestületünk tagjainak, az Áfész Énekkari Egyesületnek, az id. Csenki Imre Vegyeskarnak, a  Kossuth Olvasókörnek, a LadányTV-nek, Farkas Dezsőnek, Csontos Gabriellának, Gombos Imrének, Szabóné Bojtor Évának és Szabó Viktóriának. A felvételt szerkesztette: Csontos Gabriella. (Kattints képre!)

 

KÉPEK   

 

 
Kezdők hangversenye

KÉPEK

 
Karaoke-party 2016

Idén is mikrofont ragadtak dalos kedvű pacsirtáink és 2016. április 1-én Vitális Éva tanárnő szervezésében a zeneiskola Karaoke-party-ján mutatták be hangulatos produkcióikat. Az egyéni és páros előadások jutalomban részesültek, a közönségdíjat pedig Kóródi Kinga vehette át.

 
Nemzeti Ünnep 2016

2016. március 15-én a nemzeti ünnepünk alkalmából tartott megemlékezésnek az esős időjárás miatt a Művelődési Ház adott otthont. Az emlékünnepségen közreműködött iskolánk fúvószenekara Szálkai János vezényletével.

 

 
Országos Mazsorett Verseny - Vadászbál

2016. március 12-én a püspökladányi Gellér Sándor Városi Sportcsarnokban került megrendezésre az Országos Nyílt "A" és "B" kategóriás Mazsorett Verseny. Az egész napos rendezvényt iskolánk fúvószenekarának műsora nyitotta meg.

Vezényelt Szálkai János.

Ugyanezen a napon este kürtöseink nyitották meg a helyi Vadászbált. ( VIDEO)

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 13