Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 156367

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Hírek
Térítési és tandíjtáblázat

 

 
Tanévkezdés 2019

 
Furulyás-tábor 2019

2019. 08.03 és 08.10 között ismét megszerveztük a furulyás táborunkat a Balaton egyik legszebb településén. Kirándulásokkal, próbákkal, fürdéssel, koncertezéssel töltöttük el ezt a csodálatos egy hetet. Táborunkat nagy sikerű koncerttel zártuk, amelyben minden táborlakónk fellépett. Nagyon szorgalmasan dolgoztak tanulóink és remek közösséggé kovácsolódtak a tábor végére. Köszönjük a szülői támogatást!
Táborvezetők:
Sándorné kovács Enikő és Gál András

VIDEÓ

 
Fúvószenekari tábor, Balatongyörök

A püspökladányi Csenki Imre Művészeti Iskola fúvószenekara a kisújszállási Mellofon fúvószenekarral összevonva az idén is július 20-tól 27- ig Balatongyörökön táborozott. Az idő csodálatos volt. A rendszeres zenekari próbák mellett volt kilátó- túra, hajókirándulás, bátorságpróba és természetesen fürdés a Balatonban. A strandon két koncertet adott a zenekar, és a Jászkun induló dallamára az idén is bemeneteltek a Balatonba. A közönségnek nagyon tetszett a műsoruk. A zenekar vezetője: Szálkai János.

 

KÉPEK

 
Szimba rajzpályázat

Nagy örömmel közöljük , hogy Bánsághy Boglárka képzőművészet szakos növendékünk az alábbi munkájával az országos Szimba rajzpályázaton 2. helyezést ért el! Szeretettel gratulálunk Neki és felkészítő tanárának, Beregszászi Tamásnak.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 26