Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 92615

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Hírek
IV. Fúvószenekari Találkozó 2019

2019. április 27-én tartottuk a IV. Püspökladányi Regionális Fúvószenekari Találkozót a városi Gellér Sándor Sportcentrumban. A rendezvény fő támogatói voltak: Berettyóújfalui Tankerületi Központ Püspökladány Város Önkormányzata Kiemelt támogatásukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez a nagyszabású rendezvény zökkenőmentesen, magas szakmai színvonalon valósulhatott meg. A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szervezésében „Katonai Toborzópont” felállítására került sor, valamint a látogatók részére fegyverbemutatót tartottak. A rendezvény résztvevői a következők voltak: - Szentes Város Ifjúsági Fúvószenekar - Berettyóújfalui Ifjúsági Fúvószenekar - Debrecen Helyőrségi Fúvószenekar - Egyesített CSIMI – Mellofon Fúvószenekar (Püspökladány, Kisújszállás) Ez a fórum kiváló lehetőséget nyújt egymás munkájának megismerésére, közösségépítésre, a társas kapcsolatok fejlesztésére. A zenekarok repertoárjában a komolyzene és indulók mellett könnyűzenei művek, ismert filmzenék is szerepeltek a közönség nagy örömére. A találkozó leglátványosabb programja a Helyőrségi Zenekar szakalaki bemutatója, az úgynevezett „Gyep-show”, mellyel a katonazenészek lendületes ritmusokkal és életteli koreográfiával varázsolták el a közönséget. A fináléban mind a 4 zenekar egyszerre játszotta a közismert történelmi indulókat, mely szintén kirobbanó sikert aratott.

 


KÉPEK

VIDEÓ

 
Regionális klarinét-szaxofon verseny

2019.04.17-én rendezte meg II. Regionális Klarinét-Szaxofon versenyt a dédestapolcsányi Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskola. Intézményünket Németh Csenge Hanna és Papp Bálint képviselte. Gratulálunk a résztvevőknek a szép teljesítményhez. Zongorán közreműködött Hodozsó Norbert, felkészítő tanár Gál András volt.

 

 
Fafúvós szakmai nap

A Diószegi Kis István Református Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fuvola-klarinét-szaxofon szakmai napot rendezett 2019.04.15-én Berettyóújfaluban. Iskolánkat Németh Csenge Hanna, Kiss Katalin és Papp Bálint képviselte. Délelőtt kamara próbán és kurzuson vettek részt a tanulók, majd hangszer karbantartási tanácsokat hallgattak meg Varga Endrétől. Ebéd után a szakmai napon résztvevő tanulók adtak koncertet, melyet egy nagy együtt muzsikálás fejezett be. Köszönet Majosiné Nagy Renátának, aki ezt a rendezvényt összefogta és Hodozsó Norbertnek, aki zongora kíséretével emelte a produkciók színvonalát. A felkészítő tanár Gál András volt.

 

 
Dobkaraoke 2019

  Ebben a tanévben 2019. április 13-án került megrendezésre iskolánkban az immár hagyományos Dobkaraoke, melyen ütőseink kedvenc zenéikre dobolhattak.

KÉPEK

 

 
Fúvószenekari Találkozó 2019

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 23