Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 119271

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Hírek
Furulyás-tábor 2019

2019. 08.03 és 08.10 között ismét megszerveztük a furulyás táborunkat a Balaton egyik legszebb településén. Kirándulásokkal, próbákkal, fürdéssel, koncertezéssel töltöttük el ezt a csodálatos egy hetet. Táborunkat nagy sikerű koncerttel zártuk, amelyben minden táborlakónk fellépett. Nagyon szorgalmasan dolgoztak tanulóink és remek közösséggé kovácsolódtak a tábor végére. Köszönjük a szülői támogatást!
Táborvezetők:
Sándorné kovács Enikő és Gál András

VIDEÓ

 
Fúvószenekari tábor, Balatongyörök

A püspökladányi Csenki Imre Művészeti Iskola fúvószenekara a kisújszállási Mellofon fúvószenekarral összevonva az idén is július 20-tól 27- ig Balatongyörökön táborozott. Az idő csodálatos volt. A rendszeres zenekari próbák mellett volt kilátó- túra, hajókirándulás, bátorságpróba és természetesen fürdés a Balatonban. A strandon két koncertet adott a zenekar, és a Jászkun induló dallamára az idén is bemeneteltek a Balatonba. A közönségnek nagyon tetszett a műsoruk. A zenekar vezetője: Szálkai János.

 

KÉPEK

 
Szimba rajzpályázat

Nagy örömmel közöljük , hogy Bánsághy Boglárka képzőművészet szakos növendékünk az alábbi munkájával az országos Szimba rajzpályázaton 2. helyezést ért el! Szeretettel gratulálunk Neki és felkészítő tanárának, Beregszászi Tamásnak.

 
Fúvószenekarok koncertje Hajdúszoboszlón

2019. július 5-én este Hajdúszoboszlón a Szabadtéri Színpadon három fúvószenekar szórakoztatta a nagyérdemű közönséget: a Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar, a püspökladányi CSIMI és a kisújszállási Mellofon összevont fúvószenekara, valamint a hajdúszoboszlói Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara. Iskolánk fúvószenekara  vezetésével nagy sikert aratott színes, szórakoztató műsorával.

  KÉPEK

 
Büszkeségeink

Ebben a tanévben kiemelkedő közösségi szerepvállalásáért a Berettyóújfalui Tankerületi Központ „Az év diákja” elismerő oklevelét érdemelte ki Beregszászi Zsuzsa fuvola szakos tanulónk.

Máté Attila Bence kimagasló teljesítményét, szorgalmát és 13 éven át tartó aktív zenei tevékenységét iskolánk vezetősége Csenki Imre Emlékéremmel, a Berettyóújfalui Tankerületi Központ pedig intézményvezetőnk és tantestületünk javaslatára elismerő oklevéllel jutalmazta. Szívből gratulálunk mindkettőjüknek és tanáraiknak is!

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 24