Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 156356

Ki olvas minket

Oldalainkat 29 vendég böngészi

Hírek
"Fülharmónia"

„FÜLHARMÓNIA” interaktív hangversenyét hatodik alkalommal rendezte meg a Debreceni Egyetem Művészetnevelési, Sport és Egészségnevelési Tanszék Ének-zene szakmacsoportja 2019. november 27-én a kar Konferencia termében, melyen iskolánk növendékei is közreműködtek. Felkészítő tanáraik: Barát-László Bernadett és Szálkai János.

 
GORDONKÁS SIKEREK


Csellistáink programokban sűrű és eredményekben gazdag novembert zártak. 2019. november 14-én az ABONYI ORSZÁGOS VONÓS FESZTIVÁLON két tanuló vett részt a szóló gordonka kategóriában.

RÁCZ ANNA ÁGNES, 5.B osztályos EZÜST minősítést,

HORVÁTH RICHÁRD, 9.B osztályos BRONZ minősítést kapott.

Zongorán LAKATOS ANIKÓ tanárnő működött közre, ő és BÓDISS MIKLÓS felkészítő tanár ELISMERŐ OKLEVÉLBEN részesültek.

November 27-én a DEBRECENI MEGYEI CSELLISTA TALÁLKOZÓN a következő tanulók képviselték iskolánkat:

- KÉRI ZSOLT 1.o.

- MAJOROS MÁTÉ 2.o.

- RÁCZ ANNA ÁGNES 5.B.

- HORVÁTH RICHÁRD  9.B.

Mindenki szépen játszott, Rácz Anna Ágnesnek külön foglalkozást is tartott a találkozó vendégtanára DÁVID KRISZTINA ( Budapest, VI. kerületi művészeti iskola tanárnője ).

Zongorán LAJTOS ANNA tanárnő működött közre, ő és BÓDISS MIKLÓS felkészítő tanár ELISMERŐ OKLEVÉLBEN részesültek.

 

 

 
Zongoraverseny 2019

Tehetséges zongorista tanítványunk, Horváth Norman sikerrel szerepelt Budapesten a Ferenczy György Alapítvány - Chopin Társaság által 2019. november 29-től december 1-ig megrendezett IX. Országos Ferenczy György Zongoraversenyen.

Szívből gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Lakatos Anikónak!

 

 
Nemzeti Ünnep 2019 október

A hagyományokhoz híven idén is iskolánk fúvószenekarának játéka fogadta október 23-án az 1956-os forradalom kitörésének és a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának emléknapja alkalmából rendezett megemlékezésre érkezőket. Szálkai János vezényletével valamint Smidróczki Zsolt és Szabóné Bojtor Éva közreműködésével a magyar történelmi indulók mellett felcsendült Nemzeti Himnuszunk és a Szózat, valamint az ünneplők fúvószenekarunk kíséretével helyezték el a megemlékezés koszorúit.

 
Zenei Világnap 2019

Képek

Videó

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 26