Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 111524

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi

Hírek
Szimba rajzpályázat

Nagy örömmel közöljük , hogy Bánsághy Boglárka képzőművészet szakos növendékünk az alábbi munkájával az országos Szimba rajzpályázaton 2. helyezést ért el! Szeretettel gratulálunk Neki és felkészítő tanárának, Beregszászi Tamásnak.

 
Fúvószenekarok koncertje Hajdúszoboszlón

2019. július 5-én este Hajdúszoboszlón a Szabadtéri Színpadon három fúvószenekar szórakoztatta a nagyérdemű közönséget: a Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar, a püspökladányi CSIMI és a kisújszállási Mellofon összevont fúvószenekara, valamint a hajdúszoboszlói Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara. Iskolánk fúvószenekara  vezetésével nagy sikert aratott színes, szórakoztató műsorával.

  KÉPEK

 
Büszkeségeink

Ebben a tanévben kiemelkedő közösségi szerepvállalásáért a Berettyóújfalui Tankerületi Központ „Az év diákja” elismerő oklevelét érdemelte ki Beregszászi Zsuzsa fuvola szakos tanulónk.

Máté Attila Bence kimagasló teljesítményét, szorgalmát és 13 éven át tartó aktív zenei tevékenységét iskolánk vezetősége Csenki Imre Emlékéremmel, a Berettyóújfalui Tankerületi Központ pedig intézményvezetőnk és tantestületünk javaslatára elismerő oklevéllel jutalmazta. Szívből gratulálunk mindkettőjüknek és tanáraiknak is!

 

 
Tanévzáró 2019

 

 
Beiratkozás 2019

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 24