Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 62881

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Hírek
Zenei Világnap 2016

KÉPEK

 
Hangverseny-bérlet 2016

 
Úton a Zene

    A Nemzeti Filharmonikusok művészei 2016. szeptember 15-én délután Úton a Zene címmel ismeretterjesztő koncertet adtak iskolánkban.

Móré Irén (fuvola), Herendiné Szekeres Gizella (hegedű), Fazekas Beatrix (cselló) és Joó Szabolcs (ütőhangszerek) kifejezetten a fiatal korosztály számára összeállított műsora nagy sikert aratott a gyerekek körében.

A koncertet követő "Kismester Kurzus" keretén belül iskolánk két tehetséges növendéke, Fekete Bernadett (hegedű) és Kolozsi Vivien (ütőhangszerek) mutatkozhatott be előttük, akik ösztönző és segítő szakmai tanácsokat kaptak további zenei munkájukhoz. 

 
Furulyás-tábor 2016

Furulyaegyüttesünk ezen a nyáron is felejthetetlen napokat töltött együtt 2016. júliusában a balatongyöröki táborban. Enikő néni, András bácsi és Zsolti bácsi gondoskodtak a kiváló hangulatról, melynek csak töredékét adja vissza az alábbi videó: /katt a képre/

 

 
Fúvószenekar 2016 Nyár

 

 

 


Traktoros felvonulással szórakoztatták június 25-én Sárrétudvariban a Falunap és betyártalálkozó résztvevőit.

 

 

Közös koncert a kisújszállási Mellofon Fúvós Együttessel a Ladányi Nyár nyitórendezvényén július 2-án a szabadtéri színpadon:

 

 

 

2016. júliusában a "Tücskökkel" kibővült zenekarunk Balatongyörökön táborozott, ahol az aktív zenélés mellett tanárainknak - Szálkai Jánosnak, Sándorné Kovács Enikőnek, Gál Andrásnak, és Smidróczki Zsoltnak - köszönhetően számos szórakoztató programban is részt vehettek a gyerekek.

 

   VIDEÓ

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 13