Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 128874

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Hírek
Kréta információk

Kedves Szülők!

A CSIMI KRÉTA felületére való belépéshez és a házi feladatokra történő válaszadásokhoz ITT találnak segítséget.

 
KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

 

Miniszterelnök Úr 2020. március 13-i tájékoztatása alapján március 16-ától, hétfőtől a tanulók nem mehetnek iskolába. Új oktatási munkarend lép életbe, amit tantermen kívüli digitális munkarendnek hívnak. Ez azt jelenti, hogy a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, a művészetoktatási intézményeket sem.

Tudjuk, mindenki aggódva figyeli az eseményeket, azt, hogy milyen változásokat hoz az életünkbe a tegnap esti bejelentés.

Alkalmazkodnunk kell ehhez a váratlanul kialakult szituációhoz. Az új helyzetben kreatív, értelmes és működőképes megoldásokat kell felkutatnunk, hogy feladatainkat meg tudjuk oldani.  Ehhez digitális távoktatásra lesz szükség, melynek megvalósításához a részletek hamarosan közzétételre kerülnek. Tanáraink végezni fogják munkájukat. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy növendékeink otthoni körülmények között is elsajátíthassák a tananyagot.

Arra kérünk mindenkit, hogy figyeljék az iskola üzenőfelületeit: KRÉTA, honlap, facebook-oldal!
Az előttünk álló időszakhoz minden családnak kívánok jó egészséget, türelmet, erőt és kitartást!

Bízunk együttműködésükben!

Kovácsné Csuzda Judit intézményvezető és a CSIMI tantestülete

Püspökladány, 2020. 03. 14.

 
Kürtöstalálkozó 2020

Derecskén rendezték meg a XIX. Regionális Kürtöstalálkozót 2020. február 29-én, ahol iskolánk legtehetségesebb kürtösei vettek részt. Sikeres szereplésük eredményeképpen SZATHMÁRI ÁDÁM és HORVÁTH ZOLTÁN EZÜST minősítéssel térhetett haza.
Felkészítő tanár: Szálkai János
Zongorán közreműködött: Barát-László Bernadett
Szeretettel gratulálunk!

 

 
IV. Kamarazenei Találkozó

 
Köszönetnyílvánítás 2020

 


A Csenki Imre Alapfokú Művészeti Iskolai vezetősége és a CSIMI - Művészeti Nevelésért Alapítvány nevében szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak 22. FARSHANGI jótékonysági rendezvényünk sikeréhez.
Köszönjük a jelmezek és díszletek elkészítését, a sok-sok tombola ajándékot, a szállításban, pakolásban való önzetlen segítséget, a finom sütiket, üdítőket. Nagyon hálásak vagyunk a biztatásért és a sok-sok tapsért. Bízunk abban, hogy idén is maradandó élményeket sikerült szerezni mind a szereplő gyerekeknek, mind a nézőknek.

Segítőink,támogatóink:

 

Baranyai Katalin, Borsos László alpolgármester, Burzuk Imre e.v., Dajkáné Gyermán Krisztina, Demeterné Csökmei Éva, Dorogi Márton Városi Művelődési Központ dolgozói, Farkas László és családja, Gombos Imre, Gubáné Agócs Tímea, Hegedűs László és családja, JUDY Ajándék, Kiss László, Kóti László és családja, Kündeánné Nagy Piroska, Molnár János, Nagy Fekete Zsuzsanna, Pánti Béla és családja, Papp Mátyás e.v.,  Pete Marianna, Petrényné Rácz Mónika,  Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum, Püspökladányi Gyógyfürdő, SERVET 2000 Kft., Smidróczki Ágnes, Szabó Imre, Szabóné Lakatos Judit és családja, Szilágyi Béla e.v., Tóth Lajos polgármester, Vadász Ferenc alpolgármester, Vajna Gyula, Vargáné Szabó Gyöngyi, Varga Lajos, Vona Erzsébet

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 25