Útkövetés

Címlap

Statisztika

Tartalom találatai : 140785

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Hírek
REZES SIKEREK 2017

Gratulálunk a kitartó és eredményes munkához növendékeinknek és felkészítő tanáruknak

SMIDRÓCZKI ZSOLTNAK!

2017.április 5, Balmazújváros - I.Megyei Trombitaverseny:
TOMKA JOEL - 4.korcsoport - EZÜST minősítés
TOMKA BOÁZ - 3.korcsoport - BRONZ minősítés

 

2017. április 8, Demecser - IV."Trombita harsog, dob pereg"- Országos Rézfúvós Verseny:
TÓTH SÁNDOR (tenorkürt) - 2.korcsoport - ARANY minősítés
TOMKA BOÁZ (trombita) - 4.korcsoport - ARANY minősítés
BÉRES DÁVID (tenorkürt) - 4.korcsoport - EZÜST minősítés
NAGY BENCE (trombita) - 4. korcsoport - EZÜST minősítés
TOMKA JOEL (trombita) - 4.korcsoport - EZÜST minősítés
PALÁGYI ÁRPÁD (tenorkürt) - 4.korcsoport - EZÜST minősítés

Zongorán közreműködött: HODOZSÓ NORBERT

  KÉPEK

 
BARTÓK MARATON

Iskolánk is csatlakozott a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége által kezdeményezett rendezvénysorozathoz, melynek célja Bartók Béla születésének 135., halálának 70. évfordulója kapcsán a zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató művészetének, pedagógiai és tudományos munkásságának teljesebb megismerése.

2017. március 28-án a püspökladányi művelődési központban a "Gyökerektől a tiszta forrásig" címmel komplex rendezvénnyel vártuk az általános iskolásokat, melynek során művészeti iskolánk tanárain és diákjain kívül a debreceni Simonffy Emil Zeneiskola népi énekes növendékei is felléptek Sáriné Szebenyi Judit vezetésével. A közös éneklések és a kivetített képek mellett képzőművész növendékeink kiállított alkotásai segítették Bartók Béla művészetének élményszerű befogadását.

 

   KÉPEK

 

 
Aranyhangszál

Iskolánk kórusa Ferenczikné Szabó Orsolya vezetésével 2017. március 17-én Nádudvaron a Kövi Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a Jövő Nemzedékéért Alapítvány "ARANYHANGSZÁL" Tehetségkutató és Minősítő Versenyén könnyűzene kategóriában KIEMELT ARANY minősítést ért el. Köszönet és gratuláció minden résztvevőnek és felkészítő tanáraiknak: GÁL ANDRÁSNAK, SÁNDORNÉ KOVÁCS ENIKŐNEK, BARÁT-LÁSZLÓ BERNADETTNEK, SZILÁGYI-KONDOR ZSUZSÁNAK, SZABÓNÉ BOJTOR ÉVÁNAK ÉS FERENCZIKNÉ SZABÓ ORSOLYÁNAK.

 

 

KÉPEK  VIDEÓ

 

 
Termálkoncert 2017

A püspökladányi  Gyógyfürdőben Szilágyi -Kondor Zsuzsa és Szálkai János kürtduóval színesítette 2017. március 18-án az idős Csenki Imre Vegyeskar által szervezett Éjszakai Termál Show műsorát.

 

  

 

 
Kürtöstalálkozó 2017

Ismét nagy sikerrel szerepeltek növendékeink a Megyei Kürtös Találkozón, amelyet 16. alkalommal rendeztek meg Derecskén. Mile Péter Ádám ARANY, Szabó Sámuel Péter, Horváth Zoltán, Vas Patrik Csaba és Vas Péter Richard pedig EZÜST éremmel érkezhettek haza. A gálahangversenyen a püspökladányi és a kisújszállási összevont kürt-kvartett játszott nagy sikerrel. Felkészítő tanárok: Szilágyi-Kondor Zsuzsa és Szálkai János. Zongorán közreműködött Barát-László Bernadett.

 

 

 
« ElsőElőző212223242526KövetkezőUtolsó »

25. oldal / 26